Timetable

Whitehorse Planning Scheme Amendment C175

Version 3

Day 1:	Monday 24	July 2017		
Venue:	Matsudo R	oom in the Box Hill Town Hall, 1022 Whitehorse Road, B	ox Hill	
Time		Party	Sub No	Allocated
10.00am -	- 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.25am -	- 12.30pm	Whitehorse City Council represented by John Rantino of Maddocks and calling evidence from:		1 day
		 Craig Czarny of Hansen Partnership in Urban Design 		
12.30pm -	- 1.30pm	Lunch Break		
1.30pm –	4.30pm	Whitehorse City Council, continued		

Day 2:	Tuesday 25	Tuesday 25 July 2017		
Venue:	Matsudo R	oom in the Box Hill Town Hall, 1022 Whitehorse Road, Bo	x Hill	·
Time		Party	Sub No	Allocated
10.00 am	– 10.10am	William Neil Wilkinson	26	10 mins
10.10am -	– 10.20am	Joan Wilkinson	27	10 mins
10.20am -	- 10.35am	VicTrack represented by Mike Stasiuk		15 mins
10.35am -	- 12.30pm	Vicinity Centres represented by Sally Macindoe of Norton Rose Fulbright and calling evidence from:	63	1 day
		 TBA, Urbis in Town Planning Mark Sheppard of DLA in Urban Design, who will be called on Day 5 		
12.30pm -	- 1.30pm	Lunch Break		
1.30pm –	4.30pm	Vicinity Centres represented by Sally Macindoe of Norton Rose Fulbrigh, continued		



Day 3: Thursday	27 July 2017		
Venue: Matsudo I	Room in the Box Hill Town Hall, 1022 Whitehorse Road, Bo	x Hill	
Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.15am	Box Hill Society represented by William Orange	86	15 mins
10.15am – 10.30am	William Orange	114	15 mins
10.30am – 10.35am	Geoffrey Ross represented by Carol Ross	11	5 mins
10.35am – 10.45am	Anne T McCoy AM	104	10 mins
10.45am – 10.55am	Pamela Carter	31	10 mins
10.55am – 11.30am	Break		
11.30am – 11.50am	Geoff White	94	20 mins
11.50am – 12.00pm	Eve Pakarinen	37	10 mins
12.00pm – 12.10pm	Tanya Tescher	Late	15 min
12.25pm – 12.40pm	Helen D Harris OAM	84	15 mins
12.45pm – 1.45pm	Lunch Break		
1.45pm – 3.45pm	Haels Developments and Antsville represented by David Vorchheimer of HWL Ebsworth	68	2 hours

Day 4:	Friday 28 J	Friday 28 July 2017			
Venue:	Matsudo R	oom in the Box Hill Town Hall, 1022 Whitehorse Road, Bo	x Hill		
Time		Party	Sub No	Allocated	
10.00am -	– 10.30am	Blackburn and District Tree Preservation Society Inc. represented by David Berry	95	30 mins	
10.30am -	– 12.30pm	Victor Tawfik Tadros represented by Dominic Scally of Best Hooper Lawyers	89	2 hours	
12.30pm	– 1.00pm	Kate de Josselin	14	30 mins	
1.00pm –	1.15pm	Dasha Kopecek	67	15 mins	



Day 5:	Monday 3	1 July 2017		
Venue:	Matsudo R	oom in the Box Hill Town Hall, 1022 Whitehorse Road, Bo	x Hill	
Time		Party	Sub No	Allocated
10.00am -	– 10.15am	Preliminary matters		15 mins
		Urban Design Evidence		
10.15am -	– 1.00pm	Mark Sheppard of David Lock Associates in Urban Design on behalf of: • Vicinity Centres • Epworth Health Care and Vital Health Care Australian Property Trust		2.45 hours
1.00m – 2	2.00pm	Lunch Break		
2.00pm –	5.00pm	Doyen Tower Pty Ltd represented by Chris Paxino and Nicola Collingwood of Nash Project Management and calling evidence from: • Maugan Bastone of Urbis in Planning • Julia Bell of DLA in Urban Design	81	3 hours

Day 6: Tue	esday 1 Au	ugust 2017		
Venue: Ma	itsudo Roc	om in the Box Hill Town Hall, 1022 Whitehorse Road, Bo	x Hill	
Time	F	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.3	.15am F	Preliminary matters		15 mins
10.15am – 12.3	·	Epworth Health Care and Vital Health Care Australian Property Trust represented Michelle Quigley briefed by Meg Lee of Gadens calling evidence from:	80	5 hours
		 Sarah Macklin of Urbis in Planning Louise O'Conner (lay witness) of Epworth Eastern in hospital planning Mark Sheppard of DLA in Urban Design, who will be called earlier 		
12.30pm – 1.3	BOpm L	Lunch Break		
1.30pm – 4.30	•	Epworth Health Care and Vital Health Care Australian Property Trust, continued.		



Day 7:	Wednesday 2 August 2017			
Venue:	Matsudo R	oom in the Box Hill Town Hall, 1022 Whitehorse Road, Bo	x Hill	
Time		Party	Sub No	Allocated
10.00am	– 1.00pm	Longriver Investment Pty Ltd represented by Paul Connor QC, instructed by Minter Ellison	85	3 hours
1.00pm –	- 2.00pm	Lunch Break		
2.00pm –	3.00pm	Golden Age Station Street Box Hill Development Pty Ltd represented by Paul Connor QC, instructed by Minter Ellison	39	1 hour
3.00pm –	4.30pm	Box Hill Institute represented by Matthew Gilbertson of Glossop Town Planning calling evidence in: • urban design	72	1.5 hours
4.30pm –	5.00pm	ZL Prospect Pty Ltd represented by Matthew Gilbertson of Glossop Town Planning	71	30 mins

Day 8:	Thursday 3	Thursday 3 August 2017		
Venue:	Matsudo R	oom in the Box Hill Town Hall, 1022 Whitehorse Road, Bo	x Hill	
Time		Party	Sub No	Allocated
10.00am -	– 11.00am	Manors Gate Group Pty Ltd represented by Scott Stewart of Brian Ward & Partners Pty Ltd	56	1 hour
11.00am -	- 12.30pm	Longriver Investment Pty Ltd represented by Paul Connor QC, instructed by Minter Ellison	85	1.5 hours
12.30pm	– 1.30pm	Lunch Break		
1.30pm –	3.00pm	Freemasons Victoria represented by Simon Martin of Ratio Consultants	31	1.5 hours



Day 9: Fric	day 4 August 2017
Venue: Ma	tsudo Room in the Box Hill Town Hall, 1022 Whitehorse Road, Box Hill
Time	Party Sub No Allocated
10.00am – 10.	30am Blackburn Village Residents Group represented by 1 30 mins David Morrison
10.30am – 11.	00am Whitehorse Active Transport Action Group Inc. 92 30 mins represented by Peter Carter
11.00am – 12.0	00pm St Paul's Lutherans Church represented by Paul 65 1 hour McAleer of Meinhardt
12.00pm – 12.	30pm Austone International Pty Ltd & Dingjiu Group Pty Ltd 75 30 mins represented by Tim Retrot of ProUrban
12.30pm – 1.3	Opm Lunch Break
1.30pm	Council close

Hearing Timetable Notes:

- 1. This timetable may be amended without notice.
- 2. Please arrive at least 15 minutes before your scheduled time of commencement. If you are unable to be present at your scheduled time, please contact Planning Panels Victoria as soon as practicable.
- 3. Any queries regarding this timetable should be made to Emily To on 8392 5120 or planning.panels@delwp.vic.gov.au.

